Auriga-naar-huis.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Anton

Aan alles komt een eind = de realiteit. Maar het is hiero ook héél erruggg leuk. Lekker veel politiek gehakketak. Alles ziet prachtig groen vanwege de regen de laatste maanden. Busvervoer wordt 20% duurder en lijnen verdwijnen. Prinsjesdag wordt dit jaar met angst en beven tegemoet gezien. Alles wordt duurder. Eigenlijk is het goedkoper, denk ik, om op een bootje in de Middellandse Zee te gaan dobberen ....... Welkom thuis !

josje

ik heb alle reisverhalen weer gelezen. er zaten mooie en spannende verhalen bij. veel plezier en tot schrijfs

Anton

Overigens hadden jelui thuis kunnen blijven want het is "ME" die de lekkerste Spaghetti Carbonara tegenswoordig maakt ....... als alle geld op is kun je bij mijnnnnnn komen eten ... ach ... ik ben té goed voor deezzz wereld, gr. A.

Anton

Mooi is dat .... en maar geld betalen en de Maffia in stand houden .... 40 jaar geleden hadden ze "Pompei" al in handen ..... tja ...... wiens schuld is dat nouuuuuuu ?
LOL

Ruurd Bakker

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ruurd Bakker

-

Ruurd Bakker

Waarde en zeer gewaardeerde Peter, beste Femke en Age. Wat een afgrijselijk mooie foto's zeg en een dito verslag! Echt van absolute klasse; de hele opzet is van bovengemiddeld hoog niveau! Een beter verslag kan ik me niet zo snel voorstellen.

Wel vraag mij af of Age Tanny niet al erg mist! Ik zag hem zo zielsgelukkig via de webcam van Skype vooral verliefd naar Tanny kijken. Wat een leuk stel zeg! Gert en Hermien ten top! Jij met Femke zijn net Saskia en Serge.

Hier in Fryslan is het ok! Vandaag kreeg Tom van Tanny te horen dat er met zijn hoofd niets mis is maar wel met zijn verstand. Verder moet iedereen lijden onder de bewegings-a.d.h.d. van Tanny. Het houdt maar niet op! Verder pprojecteert Tanny constant op mij. Binnenkort ben ik gastdoicent voor een klas van Tanny. Zo meteen moet er weer gewandeld worden.

Ik wens jullie heel veel sterkte met elkaar! De groenten van Ruurd, de leuke broer van Tanny.

cor

Peter, Femke,
neem jos even op in jullie berichtgeving,
ik was op de berjaardag van max, en toen gaf cor aan dat hij geen mailtjes meer ontving, en hij toch wel graag contact zocht.
gr '
cor

Age

Geniet nog maar even van het mooie weer.
Hier regent het en er wordt nog veel meer regen en wind verwacht.
Voor je het weet zit je weer op de Beemsterstraat, met de kachel aan, naar de regen buiten te kijken.
Groet, Age

Carla

Ha lieve allebei.Wij terug van vakantie en we lezen weer al jullie ervaringen.Peter ik begrijp dat je af en toe nog wel wat klusjes kunt doen.Dat houdt de spanning erin !! Femke nog een paar fijne dagen met mooi zeilweer en met Peter !! Liefs Carla

Piet & Marijke

Hallo Peter,

Leuk om af en toe te kijken waar jij nu zit. De boot is vast al helemaal opgeruimd voor het moment dat Femke komt. En zei je nu tegen ons dat je wilde dat Femke op de (haar) boot net zo netjes was als thuis of was dat nu net andersom.!! We zullen elkaar hier in Griekenland niet meer tegen komen denken we, maar wie weet .... Groeten vanuit Ag.Nicolaos op Zakinthos, Piet en Marijke

Age

Krijg er ook steeds meer zin in !
Je wordt nog een volleerd solozeiler
Age

Anton
reactie op: foto

Peter, ik heb nog wat oude "drachmen", mocht je ze binnenkort nodig hebben .... roep je maar (grin)

jan verweij

dus je bent het luie zweet weer kwijt geraakt ,maar toch een geruststelling dat het geen lekkage was nu peter zonder femke het allerbeste ,behouden vaart,en tot ziens

Blondie

Hé, je hebt al een eind gevaren, helemaal naar de Cocoseilanden, waar die ook mogen liggen. Tenminste, daar heb je je berichtje geplaatst!